Mi ez?

Feszültséglevezetés a magyar társadalomnak, akik kurvára fel vannak baszva.

Ez az oldal egy virtuális gumiszoba, add ki magadból és küld el, hogy téged mi basz fel. Ha nem küldöd el, akkor nagyon felbaszódunk.

Írd meg nekünk mi baszott fel: mibaszfel@gmail.com

2014. április 5., szombat

A bácsi aki nem akart sokat, de semmi lett belőle

Mindig történik valami...Ez már biztos. Most szerencsére nem én voltam akit nagyon felbasztak, és nem is egy blog olvasó. A buszmegállóban sikerült találkoznom egy amúgy kedves bácsival akit viszont nagyon felbasztak. El is mondom, ahogy ő mesélte nekem:

"Most ne haragudjon már fiatal ember, de meg tudná mondani, hogy mióta nincs nyitva itt ez a kávézó bódé? Mindig iszom egy kávét a busz út előtt, mert azért egy órát zötykölődni egy olyan járművön amin rendszeresen elromlik a légkondi nem kellemes dolog. De nem ám. Fulladozunk hátul az oxigéntelen levegőben és amikor valaki jóérzésű ember ezen jól felbassza magát és előremegy szólni, hogy azt a tetves ablakot nyissák már ki akkor mi a válasz? Na mi? Hát az, hogy ezen a kurva járgányon bizony légkondi van szóval nem nyitható az ablak. Édes istenem légkondi légkondi, de attól, hogy van a klíma micsoda oxigén még nem lesz! A sofőr meg persze nem indítja be a gépet mert attól nő a fogyasztás, és kint sincs olyan meleg! Nincs annál jobb légkondi mint amit a jó édes isten teremtett! Szabad levegőnek hívják fiam, és oxigén van benne, nem olyan borgőzös takonyfacsaró büdös, mint amit ott hátul a buszon kell szagolnom minden egyes napon amikor ez a tragacs zötyög velem a kátyús utakon...És hogy most még ezt az egészet kávé nélkül kell megtennem! Hát azt hiszem ez az ami igazán felbaszott!"

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már hallgatni is fejfájást okozott ez a történet mert úgy ment fel bennem a pumpa, hogy csak na. Őszintén mondom megértem a bácsit akit ez nagyon felbaszott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése