Mi ez?

Feszültséglevezetés a magyar társadalomnak, akik kurvára fel vannak baszva.

Ez az oldal egy virtuális gumiszoba, add ki magadból és küld el, hogy téged mi basz fel. Ha nem küldöd el, akkor nagyon felbaszódunk.

Írd meg nekünk mi baszott fel: mibaszfel@gmail.com

2014. április 8., kedd

Gondoltál már arra, hogy miért kell ilyen bonyolultnak lennie valaminek ami amúgy nagyon egyszerű?

Gyors leszek és tömör. Egy közvetlen kérést kell teljesítenem ASAP! Szegény olvasónkat úgy felbaszta valami, hogy annak ellenére sem akarom váratni, hogy nem rég írtam a saját nyűgemről. De mit lehet tenni, hogy ha egyszer nap-nap mint felbasznak valamik? Hagyni az egészet szó nélkül aztán me rohangálni a pszichiátriára nyugtatóért?!?!Hát azt már nem. Ha valaki kiengedi a forró gőzt és leírja, annak bizony rögtön itt a helye:

" Utálom a gmailt amúgy, annyira nehézkes vele a formázás! Bemásolok ide valamit és onnantól olyan betűtípussal írok. Ez mehet a blogra, mert ez nap mint nap felbasz!!!: ) Outlookban ott a szép kis gomb, hogy formátummásolás, vagy megválaszthatod, hogy csak szöveget másolsz, vagy szöveget és formátumot is. Itt mi van? A nagy szar, az van! Asszed, ha belekattintok a szövegbe, akkor legalább kiírja, hogy ez milyen elcseszett betűtípus? Nem, nem ír ez ki semmit, csak úgy kattintgatok bele a világba, meg tippelgetek, hogy ez lehet, hogy helvetia, de lehet, hogy valami aberrált arial!

Megjegyzés küldése