Mi ez?

Feszültséglevezetés a magyar társadalomnak, akik kurvára fel vannak baszva.

Ez az oldal egy virtuális gumiszoba, add ki magadból és küld el, hogy téged mi basz fel. Ha nem küldöd el, akkor nagyon felbaszódunk.

Írd meg nekünk mi baszott fel: mibaszfel@gmail.com

2014. április 9., szerda

Szemüveges videó bírókat! Mindenhova! Most!

Jól van jól van....Nem lehet mit tenni pörög tovább az egészség megőrző bizniszünk...csökken a vérnyomás, kiengedődik a forró gőz. Nem kell mindenkinek egyedül ülnie nagyon felbaszottan, hanem ezt az érzést megoszthatja ezzel a kis szerető közösséggel! Így mindenki egy kicsit felbassza magát a te nyűgödön, és így a stressz eloszlik...mondanám hogy ez már-már egy crowdsourcing megoldás a felbaszódásra. Hogy miért írtam ezt le? Hát azért mert elsősegélyben kell részesítenünk egy jól felbaszott sport rajongót:

"Eléggé felbaszott, hogy nem lehet a honlapon kommentelni, de igazából már fel volt baszva az agyam. Nem ilyesmit akartam írni az oldalra, de most annyira felbaszták az agyamat, hogy akkor is leírom. Nem leszek konkrét, mert úgy nem lenne olyan érdekes. A lényeg: 


A csapattól függetlenül, ha az a kedvenc csapatod, legyen az foci, klub, válogatott, kézilabda, jégsöprögetés, kakasviadal... mindegy milyen sport, a bírók, a szövetség, a kommentátor, a szakértők, ami csak lehet, az a csapatod ellen van. Ami még talán ennél is idegesítőbb, hogy a ellenfél idióta szurkolói ezt nem is látják, és nem húzzák össze magukat, hogy igaz, ez nem volt szép, hanem még nekik áll feljebb egy másik eset miatt. Te bezzeg mindig kurva objektíven látod, hogy rohadtul neked van igazad. Mások még ezt is kétségbe tudják vonni. Na az ilyen már igazán istenesen kurvamód felbasz!"

A kommentelés lehetőségét természetesen nem akarjuk elvenni a közösségtől, pótoljuk a hiányosságot. A másik probléma viszont...hát azzal annyit tudtam csak tenni, hogy jól felbasztam magam rajta...grrrr rágondolni sem bírok inkább posztolok...Segítsetek sport rajongó barátunknak azzal,hogy felbasszátok magatokat és esetleg megnyomjátok a mi felbaszottság (egyelőre még like gomb) mérőnket....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése