Mi ez?

Feszültséglevezetés a magyar társadalomnak, akik kurvára fel vannak baszva.

Ez az oldal egy virtuális gumiszoba, add ki magadból és küld el, hogy téged mi basz fel. Ha nem küldöd el, akkor nagyon felbaszódunk.

Írd meg nekünk mi baszott fel: mibaszfel@gmail.com

2014. április 6., vasárnap

Ami mindenkit zavar a filmekben, de mégsem változik semmi

Van egy olyan dolog, hogy kéretlenül jön szembe a történet. Így történt most velem is, mikor egy jó barátom felhívta a figyelmemet arra, ami őt bassza fel nagyon az égbe, és ahogy elmesélte úgy érzetem, hogy majd szét robban a fejem...Én is mindig nagyon nagyon fel tudom baszni magam azon amit mesélt:

"Egyszerű mindennapi történet..Filmet nézel este, délután, vagy igazából bármikor, de szerény megfigyelésem szerint minél később annál igazabb a történet. Szóval nézed a filmet rágódsz a párbeszédeken, izgulsz a sztori miatt ilyesmi. Már éppen egy igazán izgalmas jelenet közepén jársz kezded elfelejteni, hogy egy rohadt hétköznap van, és csak békésen kikapcsolódsz amikor BUMM!!! A mondat közepén elvágják a filmet és jön a reklám! Van hogy a szegény főhős egy szót nem tud végig mondani! Most komolyan ki az a dilettáns barom aki ilyet csinál? Aztán persze kimész a konyhába, vagy bármi mást csinálsz, elkapcsolsz stb. mert ki fogja azt a szaros reklámot bámulni főleg, hogy fél perce jól felbaszták az agyad nem vagy rostos gyümilé vásárlós kedvedben. Szóval a lényeg, hogy soha nem tudod meg, hogy mi a kurva mondat vége, mert nem érsz vissza az elejére, de én azt sem tartom kizártnak, hogy az egész kurva mondat bent ragadt a pelenka reklám alatt."

Nem hiszem, hogy ezen a dolgon csak mi ketten basztuk fel magunkat. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mivel felbasztam magam gomb nincs, ezért annyit tudtok tenni, hogy megosztjátok ezt valahol, vagy ráböktök a +1 gombra én meg elkönyvelem, hogy ezen aztán jól felbasztátok magatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése