Mi ez?

Feszültséglevezetés a magyar társadalomnak, akik kurvára fel vannak baszva.

Ez az oldal egy virtuális gumiszoba, add ki magadból és küld el, hogy téged mi basz fel. Ha nem küldöd el, akkor nagyon felbaszódunk.

Írd meg nekünk mi baszott fel: mibaszfel@gmail.com

2014. április 10., csütörtök

Ami majd mindenkit idegesít a tömegközlekedésen, de az udvariasság csomót köt a nyelvünkre

Egész nap nem volt bejegyzés...Nem mintha nem basztak volna fel, csakhát nem voltam olyan helyzetben, hogy megosszam veled nyájas olvasó felbaszottságom okát. De most itt vagyok, úgyhogy gyorsan azzal kezdem, hogy megnyugvást kínálok egy kedves írónak aki nagyon nagyon felbaszta magát valamin. Sajnos az eset olvasata során valaki megbántva érezheti magát, de kérem csak az tegye, akire vonatkozik. Akire meg nem az bassza fel magát rendesen, hogy könnyebb legyen drága beküldő lelke:

"Úgy gondoltam megírom a folyamatosan megismétlődő felbaszódásomat, mert ha magamban tartom egyre jobban felbasz.

Elöljáróban annyit, hogy többségében nagyon kedves nyugdíjas nénikkel találkozom. Egyszer az egyik meg is puszilt a Sparban, mert átengedtem neki az utolsó mirelit-zöldségmixet.

De ez most nem ezekről a kedves nénikről szól, de nem ám...

Hanem azokról a nyanyerrókról, akik felbasznak. Akik képesek és a 47-es, vagy 49-es, vagy faszomtudja melyik villamoson úgy felpattannak a tömött járművön a Szent Gellért térnél, mintha kurvára elfelejtettek volna leszállni (és mintha kurvára huszonévesek lennének, egyébként).

De nem, baszd meg. 


Ezek a Fővámon akarnak leszállni, hogy rohanjanak a vásárcsarnokba zőcséget, meg csirkecombot vásárolni. Csak ugyebár készülni kell a leszállásra, nehogy már fennmaradjanak, aztán kitudja hol teszi le őket az a szájbakúrt villamos. Oda kell állni baszd meg a seggembe az ajtóhoz, (nem mintha nem állna így is mindenki mindenkinek a seggében) meg rátenni a lábamra a kurva gurulós kosarat, miközben még legalább két kibaszott perc van a Fővámig. Majd eztán még odabök egy "leszáll fiatalember?"-t, én meg persze, hogy kedvesen válaszolok, pedig azt kéne mondanom, hogy a kurva nénikédet, igen baszd meg, leszállok, mert én is zőcséget meg csirkét veszek a vásárcsarnokban.

Na, ez nagyon felbaszott."

Hát ez van. Tudom hogy nem volt rövid, de ha arra gondolunk, hogy hány és hány ilyen eset történik nap mint nap, akkor beláthatjuk, hogy megéri ilyen aprólékosoan pontról pontra felbaszni magunkat itt a képernyő előtt ezen a kis béke szigeten ahol ezt biztonságosan meg tudjuk tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése